Prijelazni rok

Prvaci BiH na drugom dijelu priprema

borac
vl
25.01.2012.
u 09:12

S Proleterom i Modričom igrači imaju priliku izboriti se za mjesto u prvoj momčadi, a u Širokom slijedi uigravanje

Nogometaši Borca otputovali su na drugu fazu pripremea za nastavak sezona. Ona će biti obavljena u Banji Vrućici, gdje će izabranici trenera Velimira Stojnića odigrati i dvije kontrolne utakmice. Prvo će igrati 25 siječnja protiv domaćeg a a zatim tri dana kasnije sa Modriča Maksimom. Ovi timovi su članovi Prve lige RS-a. Na put je krenuo i novo pojačanje Perica Ivetić, koji je potpisao ugovor na dvije godine. Bivši nogometaš Veleža se tako vratio u Banjaluku, gdje je nastupao za nekoliko timova.

 

- Želim da svojim igrama opravdam povjerenje čelnih ljudi Borca koji su me doveli i da u nastavku sezone ostvarimo klupske ambicije. Moj tim ima kvalitet i to ćemo pokazati u drugom dijelu sezone – istakao je Ivetić na potpisu ugovora.

 

On će zamijeniti Borislava Mikića koji je otišao u Rudar, a u banjalučkom klubu ističu da je prelazni rok gotovo kompletiran. Vezista Duško Sakan ima ponudu iz Kazahstana ali je transfer još daleko od realizacije pa se u klubu traži I rezervna opcija.

 

- Danijel Majkić je na meti Borca, ima čiste papire ali za sad želi da ide u inozemstvo. Tek ako bi neki od naših igrača na toj poziciji napustio klub mislim da bi Majkić došao. Ovo je prvi put da je tim u potpunosti kompletiran prije faze uigravanja . Mislim da sve navijače Borca to može da raduje kao i ostanak reprezentativca Asmira Avdukića koji će I definitivno nastaviti karijeru u našem klubu – rekao je direktor Radmilo Šipovac.

 

Na pripreme je inače trener Velimir Stojnić poveo 27 igrača. Među njima je I šest juniora koji će imati mogućnost da se nametnu šefu stručnog stožera. Trener Velimir Stojnić ističe da će igrači imati prigodu da se već kroz mečeve sa Proleterom i Modričom izbore za mjesto u timu, dok će u Širokom Brijegu ekipa biti u fazi uigravanja a tu su takođe već dogovoreni mečebi, tako da će Banjalučani imati kvalitetne provjere I u posljednjem dijelu priprema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije