DRAMA

Psi lutalice u Trebinju napali dvije žene i šesnaestogodišnjeg dječaka

pas
VL FOTO
24.05.2010.
u 16:17

Zahvaljujući prisebnosti dječaka, koji je pobjegao u obližnju trgovinu, izbjegnute su teže posljedice

Čopor od desetak pasa lutalica jutros je u trebinjskom naselju Tini napao je i nanio povrede po grudima šesnaestogodišnjem dječaku koji je nakon ukazane medicinske pomoći pušten kući.

U neposrednoj blizini zgrade oko 7.45 sati, kada je dječak krenuo u školu, sustigi su ga psi lutalice od kojih mu je najveći od njih skočio na grudi, nakon čega su i ostali pritrčali.

Zahvaljujući prisebnosti dječaka, koji je pobjegao u obližnju trgovinu, izbjegnute su teže posljedice.

Očevidac tog događaja potvrdio je kako je vidio kako desetak do dvanaest pasa napada dječaka, koga je pozvao da pobjegne u obližnju prodavnicu.

- Kada je utrčao u trgovninu dječak je imao po sebi ogrebotine, a odjeća mu je bila pocijepana i bio je pod strašnim stresom -  kaže ovaj očevidac i dodaje da su psi i nakon pola časa lajali i trčali po naselju, te da je on upozoravao prolaznike da ne idu u tom pravcu.

Stanovnici ovoga naselja tvrde da to nije prvi slučaj da ovaj čopor lutalica napada prolaznike, ističući da je to učestala pojava već godinama, te da su u posljednjih nekoliko dana napadnute dvije žene od kojih je jedna pobjegla u obližnji haustor, dok su drugoj nanijeli povrede po nozi.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Tomac
17:58 30.05.2010.

Vidiš ti, djetetu odjeća pocijepana, a psi još pola časa lajali... Još da su i pisca teksta izujedali...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije