ilustrirao masakr

Psihijatrica koja je liječila Holmesa upozorila sveučilište na njega

james holmes (1)
AFP/PIXSELL
02.08.2012.
u 07:44

Holmes je poslao psihijatrici bilježnicu u kojoj navodi planove za pucnjavu koji su bili ilustrirani crtežima, no bilježnica se nije otvorila prije napada.

Psihijatarica koja je liječila studenta Jamesa Holmesa koji je ubio 12 ljudi u pucnjavi u kinu u Coloradu, upozorila je sveučilište na njega više od mjesec dana prije masakra, objavljeno je u izvješću u srijedu, javlja Reuters.

Dr Lynne Fenton upozorila je, početkom lipnja, takozvanu sveučilišnu ekipu za procijene prijetnji na sveučilištu Colorado da je uznemirena zbog Holmesovog ponašanja, ali nikakva daljnja akcija nije poduzeta, izvijestio je Denver Post citirajući anonimni izvor. Reuters nije odmah mogao potvrditi izvješće. Fox News je izvijestio da je Holmes poslao Fenton bilježnicu u kojoj navodi planove za pucnjavu koji su bili ilustrirani crtežima, no bilježnica se nije otvorila prije napada.

Holmes je optužen po 24 točke optužnice za ubojstvo prvog stupnja i po 116 točaka za pokušaja ubojstva na premijeri posljednjeg Batmanovog filma u kinu u predgrađu Denvera.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?