SASTANAK

Radmanović, Izetbegović i Komšić u utorak u Karađorđevu

radmanovic
VL FOTO
25.04.2011.
u 10:34

Trilateralni sastanak članova Predsjedništva BiH sa Tadićem i turskim predsjednikom Abdulahom Gulom predviđen je za 12.00 sati, a u 17.00 sati bi Radmanović, Izetbegović i Komšić trebalo da razgovaraju sa Gulom

Članovi Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović, Bakir Izetbegović i Željko Komšić sudjelovat će u utorak na trilateralnom sastanku šefova država BiH, Srbije i Turske u Karađorđevu.

Iz Predsjedništva BiH je priopćeno da je protokolom predviđeno da se u 11.00 sati članovi Predsjedništva sastanu sa predsjednikom Srbije Borisom Tadićem.

Trilateralni sastanak članova Predsjedništva BiH sa Tadićem i turskim predsjednikom Abdulahom Gulom predviđen je za 12.00 sati, a u 17.00 sati bi Radmanović, Izetbegović i Komšić trebalo da razgovaraju sa Gulom.

Konferencija za novinare Radmanovića, Tadića i Gula zakazana je za 13.45.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović izjavio je ranije da je riječ o neformalnom, radnom sastanku na kojem će biti razgovora o "suradnji tri zemlje i svemu što ide uz to", ne želeći da precizira više detalja.

Na drugom od tri planirana sastanka razgovarat će se o odnosima u regiji, bilateralnoj suradnji tri zemlje i potencijalima za razvoj ekonomske saradnje, potvrđeno je u kabinetu predsjednika Srbije. Prvi sastanak Tadića, Gula i bivšeg predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića održan je 24. travnja 2010.

Komentara 5

NV
nvuci15
10:50 25.04.2011.

Komšić nema pravo govorit u ime hrvata,a turci kao da nemaju svoj interes,i ne zna se na čijoj su strani...odjebi.

ER
ercegovac
17:03 25.04.2011.

dva muslimana i jedan srbin predstavljaju bih...kao da hrvata u njo ni nema...

BR
Bralo
12:57 26.04.2011.

@ercegovac. Znaci ko god nije iz Ercegovine ili nije po mjeri HDZ onda nije Hrvat. Takvo misljenje je Hrvate i dovelo do ovoga gdje se nalazimo.....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?