UHIĆEN Voljevica

Radnica ostala bez posla iako je žrtva pljačkaškog para!

miran
VL FOTO
02.02.2011.
u 08:14

Vlasnik opljačkanog butika tražio od radnice, inače žrtve drske krađe, da mu podmiri štetu od 1500 KM

“Nabijem policiju na k....”, rekao je Marinko Erić iz Čapljine, vlasnik opljačkanog međugorskog butika Marino, nakon što je zbog prošlotjedne krađe dao otkaz svojoj radnici. Prethodno joj je prepolovio plaću, točnije nije isplatio onaj dio koji joj je davao “solarno”. Tražio je od nje da mu podmiri ostatak štete od 1500 KM i da kaže kako je u otuđenom novčaniku zapravo bio dnevni, a ne višednevni utržak!

Djevojka je u suzama otišla kući, iako je, prema dosadašnjim rezultatima istrage, bila žrtvom drske krađe koju je policija u međuvremenu rasvijetlila, i to preksinoć uhitivši svoga starog znanca Mirana Voljevicu (32) iz Mostara, koji ih je danima vješto izbjegavao. Prema videozapisu, osumnjičeni Voljevica je bio u pratnji još nepoznate djevojke s kapom na glavi koja je, krijući lice, očito odvlačila pažnju nesretne radnice. Birajući robu, naposljetku ju je privukla na drugi kraj butika, dok je njezin pratitelj ukrao novčanik iz otvorenog pulta i strpao ga za svoj pojas. Tek kad je pljačkaški par otišao, radnica je uočila da je pokradena pa je obavijestila policiju. Sada se zbog toga još našla i na ulici.

- Osim krađe, Miran Voljevica je osumnjičen i za četiri razbojstva u mostarskim kladionicama. Riječ je o registriranom narkomanu i višestrukom povratniku, izvijestili su iz Policijske uprave Mostar, Inače, Voljevica je i nedavno uhićivan zbog krađe u kladionici. Tada je dio otetoga novca odmah uložio u drugoj kladionici i izgubio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?