Trzavice u Realu Posljedice poraza od Barce

Ramos odgovorio Mourinhu: Neke stvari ne znate jer niste bili igrač!

'Real Madrid\'s Sergio Ramos celebrates next to coach Jose Mourinho after he scored against Valencia during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, November 19,
'HEINO KALIS'
23.01.2012.
u 09:42

Prema posljednjim događajima u svlačionici kraljevskoga kluba može se naslutiti zategnut odnos između trenera Mourinha i igrača.

Novi poraz u El Clasicu očito je ostavio dublje posljedice u Realovoj svlačionici nego što se mislilo u početku. Poraz od Barcelone dobro je narušilo ozračje u momčadi kraljevskog kluba, utvrdio je španjolski sportski dnevnik Marca. Sve je počelo slučajem Pepe, kada je trener Mourinho stao na stranu svog igrača koji nije htio prihvatiti stav kluba.

Slijedilo je prepucavanje na treningu između Mourinha, Sergia Ramosa i Ikera Casillasa. Razgovor između njih trojice nije bio ni malo ugodan. Casillas se brzo isključio iz diskusije, a ono o čemu su trener Mourinho i Sergio Ramos razgovarali prenijela je Marca. Povod je bio izjednačujući pogodak Carlesa Puyola.

- Gdje si bio kod prvog pogotka, Sergio? - pita Mourinho, a Ramos odgovara:

- Pokrivao sam Piquea.

- Morao si pokrivati Puyola, takav je bio dogovor - dodaje Mourinho.

- Istina je. No, pogriješili smo kod pokrivanja Piquea, pa sam ga onda je preuzeo - odgovara Ramos.

- Što se događa, sad će igrači raditi trenerski posao?

- Ne - odgovorio je Sergio Ramos te nastavio:

- Na utakmici dođe trenutak kada se neke stvari moraju promijeniti. Dogodi se da promijenimo igrače koje čuvamo. Vi niste bili igrač i ne znate da se takve stvari znaju dogoditi.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije