Novo predsjedništvo

Raspudić novi predsjednik, Zrinjski spreman za uzlet

Zrinjski
07.07.2012.
u 12:24

Marin Raspudić obnašat će dužnost prvog čovjeka ovog premijerligaša

HŠK Zrinjski dobio je jučer novog predsjednika. U klupskom restoranu mogao se namirisati entuzijazam. Marin Raspudić, direktor Zračne luke Mostar, obnašat će dužnost prvog čovjeka ovog premijerligaša.

- Na sjednici Upravnog odbora dobio sam veliku čast i obvezu. Moram kazati kako sam ja jedan među jednakima i da ovu zadaću neću moći ostvariti bez podrške ostalih kolega iz Upravnog odbora. Zadaća je i naš cilj Mostaru vratiti kvalitetu koji zaslužuje. Nakon što napravimo detaljnu analizu stanja, tada ćemo se baciti na posao. Napravit ćemo akciju ‘Otvorena vrata Zrinjskog’. Ta vrata su otvorena svima koji žele dobro ovome klubu. Ne zanima me što se prije događalo u klubu, želim gledati prema naprijed, kazao je Raspudić, predsjednik Zrinjskog. Novi potpredsjednik Zrinjskog Davor Martinović istaknuo je visoke ambicije ispod kojih klub neće ići. - Na sjednici Upravnog odbora smo jasno odredili minimum ispod kojeg nećemo ići, to je Europa. Već smo imali razgovore o pojačanjima, te ćemo i po tom pitanju brzo imati akcije. Nitko od nas nije ovdje došao radi osobnog interesa. Došli smo pomoći klubu koji je simbol ne samo Mostara nego i čitave regije, kazao je Martinović. Martinović je još dodao kako su u Upravi zadovoljni time da su stvorili most s udrugom prijatelja športske obitelji Zrinjski, čiji će jedan član biti dijelom Uprave, a slično će nastojati napraviti i s Ultrasima. - Cilj nam je napraviti ozračje oko kluba u toj mjeri da na utakmici 2. kola sa Širokim Brijegom budemo imali najmanje 5000 gledatelja, dodao je Martinović. Novi član Uprave koji će biti spona između Uprave i igračkog kadra, stručnog stožera bit će Zdravko Marić. Prema Mariću, klub bi se trebao orijentirati na rad s mladima, na dovođenje mladih igrača koji bi kroz Zrinjski napredovali. Samim tim se teži poboljšanju rada Omladinske škole, ali i skautingu igrača. - Rezultate očekujemo za neke dvije godine, jer u nogometu ništa ne ide preko noći. Cilj nam je da za nekoliko godina, nakon što budemo izbacivali domaći kadar imamo najviše dva igrača u momčadi koja nisu prošla našu školu, kazao je Marić. Okupljenima se obratio i potpredsjednik i stari član Uprave Mile Puljić koji je također imao optimističan nastup.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?