ZLOČINAC PRED SUDOM

Ratka Mladića branit će ruski odvjetnik Aleksandar Mezjajev

mladić (1)
Screenshot: ICTY
07.06.2011.
u 14:05

Mladić i Karadžić nemaju ni teoretske šanse da budu oslobođeni. Pitanje je hoće li Srbija imati posljedica od eventualnog iskaza da je znala za Srebrenicu ili da je o tome znao general Perišić – objašnjava odvjetnik Toma Fila

U tim za obranu Ratka Mladića pred Haaškim sudom ulazi Aleksandar Mezjajev, ruski ekspert za Haag koji je pomagao i obrani Slobodana Miloševića i Vojislava Šešelja, objavile su Večernje novosti. List špekulira s idejom da će upravo on biti Mladićev branitelj.

– Mladić i Karadžić nemaju ni teoretske šanse da  budu oslobođeni. Pitanje je hoće li Srbija imati posljedica od eventualnog iskaza da je znala za Srebrenicu ili da je o tome znao general Perišić – objašnjava odvjetnik Toma Fila za B92.

Ratko Mladić tražio je da u njegovu timu bude i profesorica Smilja Avramov, ali zbog njenih godina i zdravstvenog stanja njeno sudjelovanje u timu neće biti zahtjevno, navodi B92.

Angažiranje dobrih odvjetnika iz inozemstva je nerealno, jer njihov angažman stoji i milijune dolara. – Pojavili su se i veliki inozemni odvjetnici s nekim idejama na početku suđenja Slobodanu Miloševiću, ali da bi ušli u suđenje tražili su desetine milijuna dolara koje nije imao ni Milošević, a kako može imati Ratko Mladić – kaže Fila.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

MA
MagicSerb
01:57 08.06.2011.

Hehe, ne sekirajte se vi za Srbiju. Neće Ratko ni dočekati da bilo šta kaže, jer će \"otić\'\" a i da počne, zna se da neće protiv svojih, ne zanosite se. Nije ni Karadžić i ako bi to vi ali i bošnjačka samouprava to silno voleli.

KR
krtica
04:39 08.06.2011.

Braniti zlo i krvnika moze samo zlociac i krvnik!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?