ČETVRTFINALE LP

Real "riješio" Galatasaray sa 3:0, Modrić odigrao deset minuta

Real Madrid Galatasaray (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
03.04.2013.
u 20:15

Luka Modrić ušao je u igru u 80. minuti kao zamjena za Özila koji je sjajno odigrao

Nogometaši Reala lakše od očekivanog ispratili su Galatasaray iz Madrida. U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka slavili su sa 3:0.

Realova dominacija počela je rano, u devetoj minuti kada je za 1:0 zabio Ronaldo nakon sjajne dubinske lopte Özila. Sve ostalo, unatoč pokušajima gostiju, išlo je od noge isključivo Mourinhovim igračima. Redali su se pred Diegom Lopezom Didier Drogba i Burak Yilmaz, ali pokušaji su svi redom bili jalovi i obranjivi.

Do podebljanja vodstva Real je došao u 29. minuti preko Benzeme. Michael Essien centrirao mu je s desne strane, a on s pet metara prizemnim udarcem poslao loptu u mrežu. Francuskom reprezentativcu bio je ovo 30. gol karijere u Ligi prvaka.

Konačni rezultat postavio je Gonzalo Higuain u 73. minuti, i to osam minuta nakon što je zamijenio Benzemu. Alonso je izveo slobodan udarac sa 40ak metara, a Argentinac poslao loptu glavom u rašlje.

Inače, Galatasaray je imao 51 posto posjeda lopte, ali Real je imao 10 udaraca u okvir gola naprema četiri Galatasarayjeva.

Luka Modrić susret je započeo na klupi, a ušao u 80. minuti kao zamjena za sjajnog Özila i zaradio ovacije tijekom ulaska u igru. Čim je zaigrao, uputio je jedan precizan dalekometni šut prema golu Galatasarayja, ali malo neprecizan.

Cristianu Ronaldu je ovo bio deveti pogodak u LP ove sezone čime je postao prvi strijelac, ispred Messija i Yilmaza koji su ih postigli 8. Osim toga, bio mu je ovo 47. gol u karijeri u LP.

Tijek susreta pogledajte u našem live-boxu!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije