odgovor na neymara

Real uzvraća udarac Barci: Dovode Balea za 70 milijuna eura!?

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
26.05.2013.
u 16:54

Perez je navodno obećao budućem treneru Carlu Ancelottiju, koji je veliki Baleov obožavatelj, da će poslati ponudu Tottenhamu

Istog dana kad je Barcelona potvrdila dovođenje Neymara, Real Madrid udario je 'retern - oni su odlučni napad pojačati Garethom Baleom i za njega Tottenhamu nude 70 milijuna eura!

Vijest donosi engleski Sunday Telegraph uz objašnjenje kako je predsjednik kluba Florentino Perez očajan za trofejima te kako je obećao budućem treneru Carlu Ancelottiju, koji je veliki Baleov obožavatelj, da će poslati ponudu Tottenhamu.

Velški napadač želi napustiti White Hart Lane s obzirom da momčad sljedeće sezone ne igra Ligu prvaka-

Inače, Realov interes za Balea nije novost, spominje se već više od godinu dana samo što je teško pridobiti Tottenham da ga prodaju. Bale će i prije službenog početka ljetnih transfera sjesti s predsjednikom kluba Danielom Levyjem i pričati o odlasku. U tekstu stoji kako i jedan i drugi žele zaobići situaciju koja se Spursima događala s Lukom Modrićem kada je htio prijeći u Chelsea.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?