INCIDENT

Robijaš bajunetom ranio zaštitara (46)

Diskoteka
08.05.2013.
u 10:02

Ranjeni zaštitar Jovan Đukić nogama i rukama pretukao 33- godišnjeg Dragoslava Paljića, koji je bio na zatvorskom dopustu

Osuđenik Dragoslav Paljić, 33-godišnjak iz Modriče uhićen je jučer oko 2:30 sati nakon što je u diskoteci Casino u središtu Modriče napao i vojnim bajunetom ubo u trbuh 46-godišnjeg zaštitara Jovana Đukića, koji je potom, iako teško ranjen, nogama i rukama premlatio napadača, koji je, inače, bio na dopustu iz Kazneno-popravnog zavoda Doboj. Prethodno je u pijanom stanju počeo praviti probleme u diskoteci i vrijeđati djevojke. Odmah je reagiralo osiguranje diskoteke pa je došlo do naguravanja i verbalne svađe.

U bolnici

- Nakon obostranih psovki, Paljić je izbačen iz diskoteke, ali se ubrzo vratio s vojnim bajunetom u rukama i odmah nasrnuo na zaštitara. Nakon svega, pokušao je i stolom udariti jednog pristiglog policajca. Međutim, ubrzo je savladan pa će, najvjerojatnije, biti prijavljen za kaznena djela nasilničkog ponašanja i opiranja uhićenju - navode u policiji. Obojica sudionika ovog incidenta su zadržana na liječenju.

- Jedan pacijent je imao ubodnu ranu na trbuhu, a drugi je dovezen u prijemnu kiruršku ambulantu s ozljedama glave i grudnog koša, ali se ispostavilo da nema prijeloma. Pretučeni povremeno gubi svijest pa će biti urađene dodatne pretrage. Obojica su trenutačno izvan životne opasnosti - rekao je dežurni liječnik dobojske bolnice dr. Zoran Matković.

Poznat policiji

Dragoslav Paljić od ranije je poznat policiji, a trenutačno u KPZ Doboj izdržava zatvorsku kaznu zbog razbojstva. Međutim, našao se na slobodi jer je koristio izvanzavodske pogodnosti. Prema sudskoj evidenciji, još u kolovozu 2011. godine Okružni sud u Doboju osudio ga je na dvije godine i tri mjeseca zatvora zbog razbojstva koje je počinio zajedno s Dragoljubom Suvajcem (21) i Milanom Trifkovićem (21). Razbojstvo se dogodilo 21. ožujku 2011. godine kada su razbojnici tijekom noći upali u kuću Radovana Tešanovića (61) i njegovog oca Nenada (85). Ukućane su zatekli na spavanju i metalnom šipkom sina Radovana su izudarali po glavi. Otac Nenad je pokušao obraniti sina, ali su razbojnici i njega izudarali po trbuhu, a potom su im oteli novčanik u kojem se nalazio oko 1500 eura. Samo nekoliko dana kasnije razbojnici su uhićeni, a istragom je utvrđeno da su odgovorni za tri razbojstva u dobojskoj regiji, a Paljić je sudjelovao samo u jednom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije