strava u francuskoj

Rodila djevojčicu i skrivala je gotovo dvije godine u prtljažniku!

roda1
Mišo Lišanin
29.10.2013.
u 07:52

Djevojčicu su pronašli automehaničari koji su popravljali Peugeot 307 u mjestu Terrasson-Lavilledieu u pokrajni Dordogne.

Slučaj malene djevojčice koja je od rođenja bila prisiljena živjeti zatvorena u prtljažniku automobila njezinih roditelja zgrozio je Francusku, piše britanski The Telegraph.

Djevojčicu, za koju vlasti kažu da se procjenjuje kako je stara između 15 i 23 mjeseca, pronašli su automehaničari koji su popravljali Peugeot 307 u mjestu Terrasson-Lavilledieu u Dordogni. Oni su čuli zvukove koji dolaze is stražnjeg dijela automobila te su inzistirali da njezina majka, inače Portugalka poznata samo kao Rose-Marie, otvori automobil.

Ostali su zgroženi prizorom. Dijete je bilo dehidrirano i ležalo je u vlastitom izmetu, a jedan od mehaničara Guillaume Iguacel ispričao je da su bili šokirani jer djevojčičina majka u tome nije vidjela ništa nenormalno.

Djevojčica, koja je prema riječima tužitelja zaostala u razvoju, prevezena je u bolnicu, a majka je policiji ispričala da je sama rodila dijete kako ga je odmah sakrila u prtljažnik. Rekla je da je djevojčicu skrivala od muža, također Portugalca kojeg policija nije odmah mogla ispitati jer je bio pijan. Protiv roditelja je podnesena prijava zbog zlostavljanja i zanemarivanja djeteta.  

>> 'Beba je umrla, a prije toga bili smo u bolnici'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije