PRIJEDOR

“Romeo i Julija” iz Prijedora raznijeli se bombom

bih
Arhiv VL
24.02.2010.
u 22:03

16-godišnja Dragana i 19-godišnji Stojan iz Prijedora izabrali su smrt zbog nemogućnosti da budu zajedno, a ljubavnu vezu im je branio njezin otac.

U prijedorskom naselju Unije, u Ulici Rudija Čajavca blizu tvornice “Javor”, na parkiralištu je odjeknula snažna eksplozija koja je raznijela dvoje mladih, 16-godišnju Draganu Gajić iz Prijedora i 19-godišnjeg Stojana Miletića iz okolice Ključa. U eksploziji je oštećeno nekoliko okolnih vozila, a odjeknula je u cijelom Prijedoru.

Građani koji su došli na mjesto nesreće zatekli su stravičan prizor – beživotna tijela nesretnog para. Djevojku je eksplozija doslovno prepolovila.

Očevid na mjestu eksplozije potrajao je jer je u mladićevoj ruci ostala još jedna, neeksplodirana bomba koju su vojni i pirotehničari Civilne zaštite morali ukloniti i neutralizirati.

Glasnogovornica Centra javne sigurnosti Banje Luke Gospa Arsenović potvrdila je da je nađeno oproštajno pismo u kojem su mladi ljubavnici za odlazak u smrt okrivili djevojčina oca koji nije odobravao njihovu vezu i zabranio je Dragani da se viđa sa Stojanom. Dragana je živjela u Prijedoru kod tete i tamo je pohađala srednju školu.

Dvoje mladih navodno se na mjesto samoubojstva dovezlo u fordu sierri čiji je vlasnik iz Banje Luke i nađen je u blizini.

Komentara 11

OB
-obrisani-
08:57 25.02.2010.

Nismo svi isti,treba imati puno maste volje i znanja pa razumeti ljudsku prirodu.Ko smo mi da ih osudjujemo?Ovo je tragican izbor koji su napravili,pre svega za njih a onda i za porodicu,prijatelje....Saucesce porodici.....

JK
Jov@Kar@Mustafu
23:09 24.02.2010.

Tuzno i tragicno.Dragana i Stojane,vi ste andjeli ljubavi,,,,,,,,,,,,??????????? Sretan vam put u vjecnost,i tamo gdje ljubav nije zabranjena!

MI
Milas
08:03 25.02.2010.

Nenad je u pravu. Nema veze što se otac protivio. Pa koliki se očevi i majke protive pa se mladi sastaju kriomice. Trebalo je pričekati, završiti školu. Ako imaš 20 ili 25 godina i radiš teško da ti netko može braniti da se s nekim viđaš. ali sa 16 naravno da može. Međutim, predmijevam da je ovdje u pitanju i različita vjerska i nacionalna pripadnost - ali mislim da moj zaključak vrijedi bez obzira na to.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije