Zoran Mamić

'Sammir ne želi potpisati, ako tako ostane, želimo mu sretan put'

Zdravko Mamić, Sammir (1)
Ivo Cagalj/Pixsell
26.10.2013.
u 14:47

- Ne, i dalje ne želim biti trener. Moguće je da novi trener dođe i prije kraja polusezone

Dinamo u nedjelju u 15 sati igra protiv Hrvatskog dragovoljca. Na konferenciji za novinare bio je sportski direktor Zoran Mamić koji je privremeno u ulozi trenera.

- Nakon europske epizode se vraćamo u realnost, "naš stvarni život". Protivnik nam je već ove godine učinio neprilike u prvoj utakmici (1:1, nap.a.), igraju bolje nego što imaju bodova i imaju vrlo dobrih igrača, znaju igrati i ako ne budemo pravi sigurno ćemo imati velikih problema. Naravno, protiv nas su svi posebno motivirani što je i normalno - rekao je Mamić te dodao:

- Svjesni smo da rezultati u domaćem prvenstvu nisu dobri i kako nemamo alternativu nego početi pobjeđivati. Moramo biti onakvi kakvi smo bili u četvrtak, agresivni i željni pobjede jer samo tako možemo do dobrog rezultata. Želimo ući u seriju pobjeda kakvu Dinamo mora imati; posebno u domaćem prvenstvu.

I dalje tvrdi da nema namjeru dugo ostati na klupi.

- Ne, i dalje ne želim biti trener. Moguće je da novi trener dođe i prije kraja polusezone. Ne želimo brzati jer smo dosad znali griješiti.

Osvrnuo se i na situaciju sa Sammirom.

- Sammir nije potpisao novi ugovor i zasada ne želi. Mi ćemo ga maksimalno koristiti dok mu traje ugovor, a ako ne potpiše novi, poželjeti mu sretan put. Ja se ipak nadam da će ostati s nama - kaže Mamić.

>>Zoki dignuo Sammira, Filho bi kući u Brazil

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije