afera fimi media

Sanaderu smeta objava iskaza i prijetnja plakatima

\'08.12..2010  Markov trg, Zagreb-Sjednica Hrvatskog Sabora. Ivo Sanader. Photo: Boris Scitar/PIXSELL \'
Boris Ščitar/PIXSELL\'
03.03.2011.
u 08:00

Odvjetnik bivšeg premijera Goran Suić kaznene je prijave podnio Općinskom odvjetništvu u Zagrebu

Zbog curenja informacija iz istrage o Fimi mediji, odnosno izvlačenju novca iz državnih poduzeća, ministarstava i agencija u središtu koje je bivši premijer Ivo Sanader, od prosinca pritvoren u Salzburgu, odvjetnik bivšeg šefa Vlade i HDZ-a Goran Suić podnio je prije desetak dana kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Sanaderu, naime, najviše smeta objava iskaza okrivljenika i svjedoka koji ga terete u spomenutoj aferi u kojoj je označen kao glavni nalogodavac kojemu je protupravno pripalo oko 28 milijuna kuna isisana novca.

Sanaderov odvjetnik također je podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog lijepljenja plakata po Zagrebu na kojima je portret nekadašnjeg premijera ispod kojeg piše "rope" (konop). Suić objašnjava da su ti plakati, koji inače podsjećaju na one s likom Baracka Obame, zapravo otvorena prijetnja njegovu klijentu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?