BOCHUM

Šapini uskoro presuda za namještanje utakmica

šapina
VL FOTO
28.03.2011.
u 17:11

Suđenje Anti Šapini i još petoricci optuženih (među kojima su još dvojica Hrvata Mario Cvrtak i Ivan Pavić) za namještanje 47 nogometnih utakmica u 18 zemalja svijeta, moglo bi biti završeno u Bochumu u vrlo kratkom vremenu.

To je, kako prenose njemački mediji, izjavio državni tužitelj Andreas Bachmann koji čak predviđa završetak suđenja u Bochumu za nekoliko tjedana.

Lako bi moglo doći do presude jer su u pozadini konkretne izjave optuženog (Šapine), prenose mediji izjavu tužitelja predviđajući da bi zbog toga proces u najboljem slučaju mogao biti okončan već nakon pet-šest dana sudske obrade procesa. Nakon što je Ante Šapina na početku saslušenja dao svoj komentar optužbe, očekuje se da to isto učine i ostali optuženi.

Sud očekuje jasnu izjavu da optuženi kažu što je točno u optužnici a što ne, rekao je, prenose njemački mediji, i sudac Wolfgang Mittrup. Prvi povjerljivi razgovori između suda, tužitelja i obrane već su se dogodili u ponedjeljak. No, još je za rano očekivati koje će biti maksimalne kazne za optužene.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije