Izgubio povjerenje

Savičević najurio Kranjčara: Cico više nije crnogorski izbornik

Cico Kranjčar
Screenshot Fscg.co.me
08.09.2011.
u 14:49

Zlatko Kranjčar više nije crnogorski izbornik. Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Crne Gore očekuje se da Cicino mjesto preuzme Zoran Filipović

Cico je preuzeo crnogorsku reprezentaciju u veljači prošle godine te je uspješno vodio kroz kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2012. Crnogorska selekcija još uvijek ima šanse izboriti natjecanje u Ukrajini i Poljskoj.

Crna Gora je pod vodstvom Zlatka Kranjčara pobijedila Wales i Švicarsku pod Goricom, Bugarsku u Sofiji, dok su na gostovanju kod Engleske ostali neporaženi. Posljednja dva kiksa, bod s Bugarima pod Goricom i poraz u Walesu, prelili su čašu te je predsjednik saveza Dejan Savičević odlučio Cici uručiti otkaz.

Hrvatski je trener dobio veliku podršku na crnogorskim forumima.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cros
cros
08:31 09.09.2011.

Kome je sluzio, tomu je i dosluzio! Crna gora ima nacionalnu vrstu za djeciji vrtic, ali Cico nije bio dobar, hahaha! Ma, sve je samo igra, sad kad ih je odveo na prvenstvo mora ih predstavljati crnogorac, a ne Hrvat! To je bit ujdurme!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije