Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
78 17°C
  • oluja1995:

    Mi Hrvati B i H moramo gledati u budućnost i naš opstanak u B i H.Znam da su se desile ružne stvari u prošlosti.Dali se je posavina mogla obraniti pod najezdom tako jake naoružane sile,stim da je ravničarski dijel,nisam siguran?Sigurno ... prikaži još! Posavinu nisu izdali Hrvati B i H.Hrvati koliko nas je ostalo tu moramo biti jedinstveni a jedinstveni možemo biti samo uz H D Z,sigurno nemožemo postići svoje jedinstvo u HSP-u,Lijanovićima ,Komšićima i sličnima.HDZ je pravijo pogreške ali sad nije vrijeme da ih napuštamo i da se djelimo na nekakve male usitnjene Hrvatske stranke,to samo koriste naši neprijatelji a imamo ih.Mene nezanima koga biraju Muslimani za svoje predstavnike ,koga biraje Srbi za svoje,ja ne želim birati njima njihove predstavnike vlasti.Isto tako me jako zanima zašto su Muslimani opterećeni nama ,žele uvjek oni odlučivati koji kao Hrvat će zastupati Hrvate,mene nezanimaju niti njihove stranke,jesuli prave?Jesuli ekstremne to mene nezanima ,samo želim da si mi izaberemo svoje predstavnike ,pa bili i loši mi smo ih izabrali.Kad dođe neko bolje vrijeme možda će doći i bolji ljudi koji će više štititi interes nas Hrvata u B i H.

  • oluja1995:

    Još jednom tvrdim da moramo biti jedinstveni i da moramo biti tamo gdje nas je više,nesmijemo biti podjeljeni na više malih stranki ,to koriste drugi i žele nas podjeliti.Moramo surađivati sa onima koji podupiru naše stavove pa makar to bio ... prikaži još! i Dodik i njegova stranka.Neznam zašto Muslimani toliko komentiraju nas i ovaj portal.Ja nikad nisam otvorijo njihov Avaz ili nešto slično a niti nakraj pameti mi nije bilo da komentiram njihov izbor njihovih predstavnika niti njihovih stranaka.

  • cinbenik:

    HDZe je ucinio sve,kao sto je ucinio sve da Brcko bude u federaciji BiH isto toliko koliko i Dodik.Zacudjujuce je da uopce imaju biraca u Posavini kada se zna sta je HDZe uradio Posavini,a pogotovo braniteljima.Sada vladaju preko svojih sluga ... prikaži još! koje su utalili u HDZe upravljanje i vodjenje na njihov nacin,a na stetu Hrvata i hrvatske.Valjda ce se istrage preseliti iz Hrvatske i na HDZe Bih i HDZe 1990,a tako i dokaze istina o izdaji Posavine i drugih dijelova Bosne.