bahat i arogantan

Sedam Obaminih tajni: Ovakvog ga poznaju samo najbliži

barack obama
Reuters/PIXSELL
08.11.2012.
u 12:00

Da je netko drugi znao riješiti problem, on ne bi niti završio na mojemu stolu, kazao je Obama.

1. Hladan je i proračunat: prije nego što je dao nalog za ubojstvo Bin Ladena, odigrao je partiju golfa s devet rupa. Magazin “Esquire“ prozvao ga je “smrtonosnim predsjednikom”.

2. Prije teških odluka Obama poseže za knjigama - “Moby Dick”, “Ghost Wars” - o usponu Osame bin Ladena i Al Qa’ide te “Golden Notebook” - knjiga o dvije komunistice koje pišu o politici i svojim ljubavnicima. Obama naizmjenično nosi tamnoplava i siva odijela.

3. Uopće nema povjerenja u Billa Clintona, koji smatra da je bio puno bolji predsjednik. “Ranije bi nam Obama mogao samo nositi vrećice”, kazao je Clinton.

4. Najradije gleda TV seriju „Homeland“ - priču o manično-depresivnoj agentici CIA-e koja lovi elitnog američkog vojnika, jer je navodno angažiran od strane Al-Qa’ide da se raznese u Washingtonu.

5. Hobi mu je košarka i stalno ju igra sa suradnicima, a na parketu je iznimno agresivan i samo se gura. 100 dana prije izbora počeo je nositi štitnik za lice, da ne bi “u najgore vrijeme ostao bez kojega zuba”.

6. Ima iznimno hladan odnos prema Angeli Merkel kojoj ne oprašta što nije pristala na euroobveznice koje bi potakle i američku ekonomiju i dale mu vjetar u leđa prije izbora.

7. Suradnici ga doživljavaju kao bahatu i arogantnu osobu. “Da je netko drugi znao riješiti problem, on ne bi niti završio na mojemu stolu”, kazao je Obama.

>>Sve o američkim izborima pratite u našoj specijalnoj rubrici Američki izbori

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?