Prometna nesreća

Šef dopisništva umalo izbjegao smrt na mostu

Nesreća
14.01.2013.
u 10:29

Aleksandar Macanović, šef dopisništva “Večernjih novosti” u Banjoj Luci, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u naselju Lauš, a suputnici lakše ozlijeđeni

Aleksandar Macanović, šef dopisništva “Večernjih novosti” u Banjoj Luci, teško je ozlijeđen u preksinoćnoj prometnoj nesreći u naselju Lauš, kada je s “renolom clio” silovito udario u metalnu ogradu mosta. Tom su prilikom lakše stradali njegovi suputnici, Siniša Pajić i Slobodan Knežević, koji je ostao bez većeg dijela uha.

Sreća u nesreći

Očevici tvrde da je Macanović od kružnog toka išao prema Laušu i navodno je izbjegavao autobus koji bio parkiran uz ulicu. - Vidio sam da je izbjegavao parkirani autobus uslijed čega je izgubio kontrolu nad automobilom. Nije uspio ispraviti kola i prešao je u lijevi prometni trak i vozačevim vratima udario u metalnu ogradu mosta - pričaju očevici, ističući da se vozilo doslovno “nabilo” na ivicu ograde, pa su metalne šipke probile u automobil i gotovo prodrle do mjenjača. - Prava je sreća da je vozač ostao živ. Srećom, šipke su mimoišle Macanovića, ali su mu slupana vrata vozila smrskala lijevu butinu. Uz pomoć suputnika i nekoliko prolaznika izvučen je iz automobila i prevezen u bolnicu - navode svjedoci.

Izvan opasnosti

- Pacijent je poslije nesreće prebačen u banjolučku bolnicu i smješten je na Kliniku za traumatologiju, gdje je ujutro uspješno operiran i trenutačno je izvan životne opasnosti. Primljen je s prijelomom lijeve natkoljenice, odnosno butne kosti - navode u UKC Banja Luka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?