DRAGAN ĐURIĆ

Šef Partizana: Ne bojimo se Prosinečkog, priča gluposti!

Robert Prosinečki (1)
Anto Magzan/PIXSELL
10.04.2011.
u 09:29

Prvi put otkako je u Srbiji iz Partizana su bocnuli hrvatskog trenera, čini se da su se u Humskoj prepali nakon prvog poraza

Nakon što je uspio prvi put pobijediti Partizan, Robert Prosinečki postao je prijetnja za klub koji je tri godine zaredom osvajao naslov prvaka Srbije. Da je tako, potvrđuje i reagiranje predsjednika crno-bijelih Dragana Đurića koji je prvi put komentirao izjave hrvatskog stručnjaka otkako je stigao u Srbiju. Nakon što je Prosinečki rekao da je Crvena zvezda u uzvratnoj utakmici Kupa Srbije “dominirala nad Partizanom, zaplašila ga i ubila”, Đurić je odgovorio:

– Zaista mi nije jasno otkud Prosinečkom ideja da je “ubio” Partizan?! To su gluposti. Naši su igrači otišli na Marakanu kao na rekreaciju. Da smo napali Zvezdu, pobijedili bismo opet s dva gola razlike. Rekao je da se sada mi plašimo?! Prije bih rekao da je obrnuto.

Osim Đurića, podrugljivo se ponio i bivši direktor crno-bijelih Nenad Bjeković izjavivši da se Crvena zvezda radovala Pirovoj pobjedi kao u Bariju 1991. godine kad je osvojila naslov prvaka Europe.

– Davno su prošla vremena kada su naši igrači odlazili na njihov stadion sa strahom jer ovaj Partizan nije izgubio tri godine prije uzvrata u Kupu. I sad smo na njihovu stadionu osigurali prolaz u finale. Uostalom, susjedi su slavili pobjedu kao da su osvojili titulu, zar vam to izgleda kao da se mi plašimo? – dodao je Dragan Đurić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?