BOMBASTIČNO TIJELO

A tek joj je 50! Pjevačica oduševila poziranjem u kupaćem kostimu

Foto: Instagram
1/3
04.09.2019.
u 18:03

Natpisom na badiću, 'Forever young', Jennifer Lopez poručuje kako unatoč nedavnoj proslavi 50. rođendana, ona ostaje zauvijek mlada.

Još jedna fotografija zanosne pjevačice Jennifer Lopez oborila je s nogu brojne pratitelje ove latino dive. 

Sa skoro 100 milijuna pratitelja na društvenim mrežama ova 50-godišnjakinja odlučila je podijeliti najnoviju fotografiju iz poznatog odmorišta St. Tropez gdje se trenutno nalazi. Bijeli jednodijelni kupaći kostim sa zlatnim detaljem odlično pristaje pjevačici koja u njemu ističe svoju zanosnu figuru. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Preplanula put i obline donijele su joj više od dva milijuna lajkova, a natpisom na badiću, 'Forever young', Lopez poručuje kako unatoč nedavnoj proslavi 50. rođendana, ona ostaje zauvijek mlada. 

Rođena je i odrasla u Bronxu. U Bronxu je i završila fakultet, a već s 19 godina počela glumiti. Odrasla je na mjuziklima, ali i break danceu na ulicama Bronxa, stoga ne čudi da je prvo dobivala plesačke uloge. Prvo smo je mogli vidjeti kao plesačicu u rap spotovima, a prva prava TV uloga bila joj je u komediji South Central. 

Trenutačno je u vezi s bivši igračem bejzbola Alexom Rodriguezom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije