NOVA KARIJERA

Adele u pregovorima za prvu filmsku ulogu

Adele
PA/Pixsell
05.09.2017.
u 17:25

Ponuđena joj je uloga u novoj filmskoj verziji poznatog mjuzikla "Oliver" baziranog na Dickensovom "Oliveru Twistu". Adele bi igrala Nancy, koja je u prvoj verziji filma iz 1968. proslavila Shani Wallis.

Nakon što je u lipnju objavila kako uzima pauzu od koncerata, Adele se, čini se, okreće filmskoj karijeri. Ponuđena joj je uloga u novoj filmskoj verziji poznatog mjuzikla "Oliver" baziranog na Dickensovom "Oliveru Twistu". Adele bi igrala Nancy, koja je u prvoj verziji filma iz 1968. proslavila Shani Wallis.

- Njen četverogodišnji sin Angelo joj je na prvom mjestu, no mišljenja je kako bi joj ova uloga bila novi izazov u karijeri, a sigurno je da bi se to svidjelo i Angelu - kazao je izvor blizak Adele za The Sun.

Film bi trebao producirati Sir Cameron Mackintosh iza kojeg stoje brojne uspješne produkcije na West Endu. Mackintosh je producirao i film "Jadnici" iz 2012., koji je također baziran na hit mjuziklu.

Podsjetimo, Adele je za pjesmu "Skyfall"  iz istoimenog Bondovog filma nagrađena Oscarom.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije