Zajednički singl Zane i Mayera

„Ako ostanem“ - Posveta napaćenom gradu

13.07.2020.
u 11:51

Legendarno ime mostarskog hip-hopa, Darko Majersky – Mayer i kalifornijska jazz zvijezda mostarskih korjena - Zana, objavili su zajedničku pjesmu „Ako ostanem“. Pjesma govori o složenom odnosu ljubavi prema gradu u teškom vremenu. „Ja tvrdim da ovo nije ljubavna pjesma. Makar ne o ljubavi između dva ljudska bića. Ja ovu pjesmu vidim kao posvetu ovom napaćenom gradu.“ – rekao je Darko Majersky - Mayer.  

Turneja usprkos pandemiji?  

Zana Messia nedavno je u SAD-u objavila novi album pod nazivom „Detour“. Premda ima puno posla, ne krije radost zbog ostvarenog projekta s Mayerom kojeg smatra jednim od najtalentovanijih ljudi s kojima je surađivala. U tom kontekstu valja napomenuti da je Zana surađivala i sa Steviem Wonderom i Paulom Oakenfoldom. Nada se da će prilike dozvoliti da se zajedno nađu i na turneji.    
 „Ako ostanem je pjesma koju sam napisala s našim Mayerom. Snimili smo je prije dvije godine kao dio zajedničkog EP-a. Mayer mi je jedan od najdražih i najtalentovanijih suradnika. Nadam se da ćemo uskoro biti na turneji.“ – poručila je Zana Messia.  
Stihove su napisali Darko Mayersky i Zana Messia, dok su za muzički dio bili odgovorni Darko Majersky, Stjepan Jelica & Dražen Majersky. Mix i mastering materijala uradio je Darko Mayerski – Mayer.  

O Mayeru i Zani

Zana Mesihović, koja nastupa pod umjetničkim imenom Zana Messia živi i radi u Californiji gdje je status zvijezde u usponu dobila pjesmom ''If You're wondering'', predloženom za Oscara. Snimila je album Balkan Soul, surađivala s Steviem Wonderom i DJ-em Paulom Oakenfoldom te završila jazz studije na jednom od najprestižnijih svjetskih univerziteta UCLA-u.  
Darko Majersky – Mayer jedan je od pionira hip-hop glazbe na Ex-Yu prostorima, MC i produkcijska legenda zaslužna za ogroman doprinos razvoju hip-hop kulture u BiH. Široj javnosti najviše je poznat po radu s grupom Sove (''Persa from the mahala'', ''Nek se zna''), kolektivom Malter Crew (''Ne tolerišem'', ''Htjela bit'') te solo projektima (''Plešem'', ''Boje'', ''Mostarska mati''). Član je produkcijskog tima KillaRah te DJ duo-a The Boogie.  

Pjesmu možete poslušati na Youtubeu, dok je dostupna i za download/stream na linku: https://fanlink.to/AkoOstanem 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije