Sergej Trifunović

‘Ako trebam negdje pročitati svoju pjesmu, neka onda to bude u mom rodnom gradu’

10.07.2018.
u 10:00

Popularni glumac Sergej Trifunović, inače rođeni Mostarac, oduševio je svoje sugrađane koji su u velikom broju došli na njegovu Večer poezije upriličenu u Centru za kulturu, a u sklopu kulturne manifestacije “Mostarsko ljeto 2018.”.

Trifunović je iskreno priznao kako je imao tremu.

- Inače nisam poznat kao netko tko ima tremu, zapravo nemam taj osjećaj već 20 i više godina, ali večeras imam strašnu tremu. Kada su me organizatori zvali da dođem na “Mostarsko ljeto”, odmah sam pristao. Nikada u životu nisam imao nikakav program koji bih mogao izvesti sam, ali sam rekao: “Dobro, smislit ćemo nešto”. Nisam puno razmišljao, prije nego što sam spustio slušalicu otprilike sam znao što će to biti. Iz nekog razloga, s obzirom na to da sam glumac, uvijek sam razmišljao o tome kako je vrhunsko kazalište, teatar – poezija. Tako da sam samo znao da ću vam čitati neku poeziju, a nekako mi je u Mostaru najlogičnije da to bude poezija - kazao je Trifunović, koji je potom čitao stihove Mehmeda Begića, Damira Avdića, Laze Kostića, Vladislava Petkovića Disa, Maka Dizdara, Pere Zupca i dr. Popularni glumac je dodao kako ovo prvi put u životu radi, ali najvjerojatnije i posljednji.

Trifunović je Mostarce počastio i čitanjem svoje autorske pjesme.

- Uz sve ove stihove fantastičnih pjesnika, stavio sam jednu svoju pjesmu. Ako trebam negdje pročitati svoju pjesmu, onda neka to bude u mom rodnom gradu, to mi je najlogičnija stvar - istaknuo je Sergej.

Kazao je kako često posjećuje Mostar, samo ne službeno, kao i da je u šali dogovarao skok sa Starog mosta.

Nakon završenog nastupa prisutni su imali priliku fotografirati se s poznatim glumcem. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije