Nakon 4 godine veze

Alka Vuica se udaje, postaje sarajevska snaha

Alka Vuica
21.03.2016.
u 08:25

“Svaka poštena Hrvatica mora imati jednog Bosanca”, rekla je u svom stilu pjevačica i najavila da se uskoro udaje

Pjevačica Alka Vuica uskoro će postati sarajevska snaha. Nakon nekoliko godina zabavljanja, Alka Vuica se odlučila udati za sarajevskog ugostitelja Zlatka Arslangića, piše Kurir.

“Svaka poštena Hrvatica mora imati jednog Bosanca”, rekla je u svom stilu pjevačica i najavila da se uskoro udaje.

Moj Harbe i ja smo već dugo zajedno. Razgovarali smo o vjenčanju”, dodala je. Vuica je bez izabranika uživala u zimskoj čaroliji na jednoj od sarajevskih planina.

Ludo se provela i na koncertu Marije Šerifović. Kad su je na početku njihove veze pitali što je to posebno na njezinom Harbi rekla je: “Dva, tri milijuna eura. S njim se osjećam divno. Imam u njemu i prijatelja i ljubavnika. Herba i ja smo iz prijateljstva ušli u vezu. Među nama je uvijek bila neka kemija. Prvi poljubac bio je za stolom na svadbi kod nećaka Zdravka Čolića. On voli kad je moja kosa vezana u rep jer se tada vidi moja ljepota. Voli moju duhovitost, kaže da sam smiješna i da imam dječje oči. Moj sin ga strašno voli, lijepo se slažu i uzajamno se poštuju”, prenosi net.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?