ODVAŽNA VIOLONČELISTICA

Ana Rucner iznenadila promjenom imidža, pratitelji oduševljeni: 'Izgledaš bolje nego ikad'

Ana Rucner
Instagram
22.08.2023.
u 17:32

Ana je pozirala u kupaćem kostimu uz, a mnogima je za oko zapela njezina nova boja kose koja je sada ljubičasta

Najpoznatija hrvatska violončelistica Ana Rucner (40) trenutno uživa na zasluženom godišnjem odmoru. Rucner odmara na Pagu, točnije u mjestu Mandre, a na svom Instagramu s pratiteljima je podijelila i nekoliko fotografija s plaže.

Ana je pozirala u kupaćem kostimu uz, a mnogima je za oko zapela njezina nova boja kose koja je sada ljubičasta. Donedavna crnka svojom je promjenom oduševila pratitelje. 

"Boja kose- predobra", napisala joj je jedna pratiteljica, a Ana je uzvratila: "U boji mjeseca kolovoza".  "Kosa ti je top", "Izgledaš predobro", "Woow", "Genijalna slika i super boja kose", "Woooow mačko, izgledaš bolje nego ikad. Ova boja kose ti je pun pogodak. Goriš bejbeee", nizali su se komentari oduševljenih pratitelja. 

 

 

Prije nego što je stigla na odmor na Jadran glazbenica je bila i u Kini u kojoj je velika zvijezda. Na Instagramu je objavila i video užurbane svakodnevice.

- Mnoštvo Kineza i ja -napisala je u opisu. 

Između Kine i Mandra, Rucner je posjetila i Karlobag gdje je održala virtuozan nastup na glazbeno-modnom događaju u organizaciji Snježane Mehun i njezinog modnog brenda  Duchess. Rucner je ostavila bez daha brojne posjetitelje iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. 

Ane se ukazala poput anđela na zidinama uz zalazak sunca kao savršena prirodna kulisa 600 godina stare utvrde na 3000 kvadrata u privatnom vlasništvu karlobaške Duchess uz najnoviju cruise kolekciju Duchess womens wear 2023! Svilene haljine, čipkaste  u antičkom stilu uklopile su se savršeno u ambijent uz glazbu “Game of thrones “ u izvedbi Ane Rucner.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije