PONOSNA MAMA

Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je pravi klon tate Kalembera

29.07.2023.
u 14:10

Darian sve više sliči na svog oca Vladu Kalembera, a to su primijetili i Anini pratitelji koji su se oduševili zajedničkom fotografijom mame i sina

Violončelistica Ana Rucner (40) objavila je na svojem profilu na Instagramu galeriju fotografija iz Pule, među kojima je i jedna na kojoj pozira sa svojim 17-godišnjim sinom Darianom. Ana je sina dobila s bivšim suprugom, pjevačem Vladom Kalemberom (70), a Darian sve više sliči ocu.

"Sin je tatin klon", primijetila je jedna Anina pratiteljica na fotografiji koju možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Rucner i Kalember bili su u braku od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima.

– Inače sam s ljudima u dobrim odnosima, sa svima, a kako ne bih s bivšom suprugom. Pogotovo s obzirom na naše dijete. Svi elementi  za dobar odnos su tu, nikad nam nije bio problem održati takav odnos, zašto bi bio? Meni je žao što smo mi neka iznimka, umjesto pravilo – rekao je Vlado u jednom intervju osvrćući se na to kako se mnogi čude što su on i Ana i dalje u dobrim odnosima.

– Nitko nema pravo ni na koga. Svačije je pravo da ovo malo života proživi onako kako mu odgovara. Nemam pravo ni na koga niti pravo nekoga zadržavati uz sebe, to pravo dajem i drugima – kazao je glazbenik koji smatra da je dijete najljepša stvar koja mu se dogodila.

– Ana i ja smo u svemu bili odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakosti?, kazao je Kalember koji je ove godine gostovao na Happy FM, kada je prepričao kako je njihov odnosio iznenadio i sutkinju na brakrazvodnoj parnici.

- Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka ‘showbizz’ fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati, rekao je Vlado.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije