KONAČNO

Angelina i Brad su se pomirili! U suzama su pali jedno drugom u zagrljaj

Reuters/Pixsell
03.09.2017.
u 11:09

Par je odlučio popraviti svoj odnos i našli su se u kući svog prijatelja i nakon dugog razgovora odlučili su kako će ići na terapije za parove s ciljem da poprave svoj narušeni odnos...

Nakon intenzivnog zajedničkog savjetovanja Angelina Jolie i Brad Pitt opet su zajedno. 

Prošle godine u rujnu šokirali su sve objavom kako se nakon 12 godina veze i dvije godine braka razvode i od tada sve do nedavno nisu razgovarali niti su se susreli. 

Ian Halperin, pisac koji je pisao biografiju para tvrdi da se par susreo u kući svog prijatelja u Hollywoodu i da je taj susret bio iznimno emotivan, prenosi The Sun. 

- Brad je napravio prvi korak i potom su pali jedno drugom u zagrljaj. Bilo je puno suza ali tijekom razgovora koji su vodili pretresli su sve što ih muči - ispričao je Halperin. Nakon tog susreta odlučili su ići na terapije za parove u namjeri da svoj odnos vrate na pravi put. 

- Angie je bila jako ljuta zbog incidenta između Brada i njihovog sina Maddoxa i tada je bila bijesna i rekla mu je sve što ju muči i to je bio kraj. Ipak shvatili su da su sretniji kad su zajedno. Oboje su pozitivni i dali su drugu šansu svom odnosu, a Angelina se šali da su njih dvoje kao Elizabeth Taylor i Richard Burton koji su se svađali i mirili, ženili i razvodili..- kaže Ian. 

Rekao je i kako par ne misli da je razvod najgore što im se može dogoditi, ali žele da njihov odnos bude dobar bez obzira na to da li će biti zajedno ili će se rastati. 

Dodao je kako par ipak još nije odustao od razvoda, dali su šansu i ako ne bude išlo brakorazvodni proces se nastavlja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije