glumica otvoreno

Angelina je bijesna: 'Mogla sam odavno biti spaljena na lomači'

STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.08.2019.
u 20:56

Glumica i aktivistica za ljudska prava Angelina Jolie (44) odlučila je 'uzvratiti udarac' nakon što su američki tabloidi neprestano komentirali i osuđivali njezin život nakon razvoda od američkog glumca Brada Pitta (55). Angelina je tako napisala autorski tekst za američki magazin Elle u kojem navodi da je svijetu potrebno više žena poput nje.

- Što je sa snagom želje slobodnog uma i tijela, koja se smatrala tako opasnom kroz povijest? Žene bi mogle biti optužene za vještičarenje zbog neovisnog intimnog odnosa, zbog toga što govore o politici i religiji ili se drugačije oblače. Da sam živjela u ranijim vremenima, mogla sam više puta biti spaljena na lomači, jednostavno zbog toga što bih bila ono što jesam - napisala je glumica, prenosi 24sata.hr. 

Naime, dugogodišnja dadilja obitelji Jolie nedavno je otvoreno govorila o njenom životu nakon razvoda od Brada Pitta, navodeći kako je Angelina loša majka koja ne zna odgajati svoju djecu. Taj ju je potez razbjesnio te je odlučila pokazati svijetu da su žene poput nje potrebne modernom društvu. Ističe da je svijetu potrebno više opakih žena koje su umorne od nepravde i maltretiranja. 

Kako kaže, ukoliko se opakošću smatra to da žena ne odustaje i odbija slijediti pravila i kodekse te se ne želi odreći svoga prava i glasa, tada je potrebno više takvih opakih žena. 

- Ne bude se žene svako jutro sa željom za borbu. Nisu svi rođeni da se bore i nemamo nikakvih magičnih moći. Ono što imamo je mogućnost da podržimo jedne druge - naglasila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?