NIJE USPJELO

Angelina je imala plan kako spasiti brak s Bradom, evo i kako

Reuters/PIXSELL
07.12.2017.
u 12:45

Par se upoznao 2005. godine na filmskom setu i tada su se zaljubili. Angelina se nadala kako će radom na filmu možda izgladiti bračne nesuglasice i zato je Bradu dala ulogu u filmu "By The Sea"...

Godinu dana nakon što je donijela odluku da se razvede od Brada Pitta, Angelina Jolie počela je u medijima pričati o svom braku i odnosu s bivšim s kojim ima šestero djece. 

Sudeći po zadnjim Angelininim izjavama njihovi bračni problemi počeli su prije dvije godine i u to vrijeme glumica je napisala scenarij, a kasnije je i režirala film "By The Sea" te je u filmu i glumila zajedno s Bradom. Nadala se kako će ih zajednički rad izvući iz krize, jer je njihova ljubav i zaiskrila na filmskom setu.

- Upoznali smo se dok smo radili zajedno i išlo nam je super. Htjela sam opet zajedno radimo i mislila sam da je to dobar način da komuniciramo i popravimo stvari.  Nešto smo naučili tijekom snimanja, a kasnije je situacija postala teška. Ipak drago mi je što smo taj film snimili zajedno i što smo zajedno uložili vrijeme u to - priznala je Angelina za The Hollywood Reporter.

Ipak zajednički rad nije im bio dovoljna bračna terapija i u rujnu 2016. glumica je zatražila razvod. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije