pršti samopouzdanjem

Angelina Jolie dugo nije izgledala ovako dobro, vraća svoj stari sjaj

Foto: Profimedia
1/3
25.06.2019.
u 08:22

Iza Angeline Jolie je težak višegodišnji period razdavanja od bivšeg supruga Brada Pitta, s kojim još uvijek traži najbolje rješenje oko skrbništva nad zajedničkom djecom. No, izgleda da Angelina Jolie polako vraća svoj stari sjaj. U šetnji s kćerkicom Vivienne izgledala je besprijekorno, piše Tportal.hr. 

Njezina pretjerana mršavost, stanja depresije, nezadovoljstvo nakon propalog braka s Bradom Pittom obilježili su posljednje dvije godine glumicu Angelinu Jolie. No, čini se da je nakon svega toga ipak uspjela pronaći sreću i zadovoljstvo u svojim najdražima.

Foto: Profimedia

U šetnji s kćerkicom Vivienne, jednom od svoje šestero djece koje dijeli s Pittom, Jolie je izgledala zadovoljnija i sretnija no ikad. Slavna ljepotica prošetala je Beverly Hillsom u društvu svoje desetogodišnjakinje, a pritom nije skidala osmijeh s lica.

Zgodna 44-godišnjakinja uskočila je u boho bijelu haljinu koju je začinila trendi detaljima- pletenom torbom i natikačama boje konjaka koje u trenutno apsolutni hit u svijetu mode. Sjajno izdanje Jolie je zaokružila avijatičarkama, sunčanim naočalama koje u posljednje vrijeme ne skida sa svoga lica, a koje nikada ne izlaze iz mode i pristaju uz brojne stajlinge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije