ŠUŠKA SE

Angelina ljubi zauzetog muškarca? Njegova djevojka upala na set, a ova jecala u suzama

Foto: Profimedia
1/2
22.07.2019.
u 10:15

Prema pisanjima američkih medija na setu nadolazećeg filma Angeline Jolie "Those Who Wish Me Dead" u Meksiku došlo je do ljubomornih tenzija.

Postigla je dogovor s bivšim suprugom Bradom Pittom oko skrbništva nad djecom pa se čini da se glumica Angelina Jolie dovoljno opustila za jednu romansu. Barem tako piše američki tabloid Enquirer, koji u svom tekstu tvrdi Jolie se zaljubila u jednog od tjelohranitelja te se ne odvaja od njega. 

Snimatelj filma za spomenuti tabloid opisao je kako se Jolie "zalijepila" za tjelohranitelja i da se ponaša poput nekakve zaljubljene djevojčice. Tvrdi da ih je vidjela i njegova djevojka nakon čega je uslijedio potpuni kaos.

- Razina napetosti između Angeline, tjelohranitelja i njegove djevojke bila je luda! Svi na setu bili su uznemireni. Cura bi se samo odjednom pojavila i promatrala Angie i tjelohranitelja. Ali tko ne bi? Angie flertuje! - rekao je snimatelj, čije je navode opovrgnuo Business Times.

- Sve te priče su lažne. Jolie se prije svega želi fokusirati na svoju karijeru, kao i na svojih šestero djece - kazao je njihov izvor.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije