SKRBNIŠTVO

Angelina ne odustaje, ovo je nova zapreka za Brada kada su u pitanju njihova djeca

Profimedia
04.11.2019.
u 16:32

Glumica želi primarno starateljstvo nad djecom, ali stručnjaci kažu kako nema nikakve dokaze o tome da je Brad nepouzdan otac i sumnjaju kako će sud presuditi u njenu korist.

Angelina Jolie i Brad Pitt uspjeli su finalizirati razvod, ali borba oko skrbništva nad djecom još nije završena i dobila je novi nastavak, pišu američki mediji.

Par je bio na korak do dogovora oko skrbništva, a sada je Angelina odustala od toga da jednako dijele skrb o djeci i želi primarno starateljstvo nad djecom. U trenutku kad su predali papire za razvod Brad je imao problema s alkoholom i svađa s njihovim sinom Maddoxom, na kojeg je navodno i fizički nasrnuo bila je kap koja je prelila čašu u odnosu ovog hollywoodskog para.

Brad se od tada promijenio i sud nema nikakve dokaze koji mogu pokazati da je Brad nepouzdan otac sklon alkoholu i drogama i zato mediji ističu kako će Angelina teško tu tvrdnju dokazati na sudu i predviđaju kako joj neće uspjeti da dobije primarno starateljstvo.

- Sudu nisu dostavljeni nikakvi dokazi koju upućuju da je Brad  nepodoban roditelj, niti postoje dokazi da je zlostavljao ili tukao djecu i sudac će u ovom slučaju sigurno dodijeliti zajedničko skrbništvo nad  djecom - tvrde stručnjaci.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije