NESRETNI GLUMAC

Angelina u ulozi Grinča: Ovom odlukom ukrala je Bradu Božić

Reuters
26.11.2017.
u 19:22

Brad Pitt za Božić bi mogao opet biti sam. Boji se kako će Angelina i ovaj put otputovati negdje s djecom za praznike i on ih neće vidjeti za Božić

Odnos bivših supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta posljednjih mjeseci djelovao je skladno i činilo se kako su konačno pronašli zajednički jezik oko skrbništva nad njihovo šestero djece. 

No, Hollywood Life piše kako je Brad opet nesretan i zabrinut jer se boji kako će Angelina za božićne praznike otputovati negdje s djecom i on će za blagdane opet biti sam. Iako posljednjih tjedana Brad češće viđa Maddoxa (16), Paxa (13), Zaharu (12),  Shiloh (11) i blizance Vivienne i Knoxa (9). 

- Blagdani su za Brada najteži dio godine. Tada mu djeca posebno nedostaju. On ih viđa često, ali to nije niti približno dovoljno koliko bi  on to želio i to uvijek ovisi o raspoloženju i Angelininoj volji. Izgleda kako će i ovaj Božić biti sam jer bi Angelina mogla otputovati negdje s djecom - ispričao je blizak prijatelj glumca.

Kaže kako djeca nedostaju i Bradovim  roditeljima koji su ih željeli dovesti k sebi u Missouri za Božić. Ali po svemu sudeći Angelina je odlučila glumiti Grinča i ukrasti Bradu Božić te će s djecom otputovati za praznike, a Brad će opet ostati sam. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije