Glumica otkriva

Angelina: Usredotočit ću se na svoju djecu i humanitarni rad

Angelina Jolie
FCA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
29.03.2017.
u 08:51

Glumica se nada da će se i njezina djeca baviti humanitarnim radom, a izjavila je kako se želi posvetiti stvarima koje joj uljepšavaju život, a to su njezina djeca i pomaganje drugima

Bila je prirodna i jedva je nosila šminku. Nikad se nije ponašala kao diva, rekla je Angelina Jolie (41) o pokojnoj majci. Marcheline Bertrand preminula je 2007. od raka dojke i jajnika, a imala je 56 godina.

Bertrand je sama odgojila Angelinu i njezina brata Jamesa Havena (43), jer ju je suprug Jon Voight napustio (78) zato što je stalno švrljao s kolegicama, a ni s djecom nije ostao blizak. Angelina je ispričala i gdje sebe te svojih šestero djece vidi za deset godina, prenosi 24sata.hr. 

- Često ću putovati kako bih vidjela djecu koja će živjeti diljem svijeta - rekla je Jolie.
Misli da će se neka od njih baviti humanitarnim radom kao i ona te bi voljela kad bi surađivali. Osvrnula se na svoju karijeru.

- Manje ću se baviti filmovima, a usredotočit ću se na obitelj i humanitarne poslove - istaknula je glumica.

Jolie ima šestoro djece. Posvojila je Maddoxa (15), Paxa (13) i Zaharu (12), a Shiloh (10) te blizance Knox i Vivienne (8) dobila je s kolegom Bradom Pittom (53). Jolie se sad posvetila stvarima koje joj uljepšavaju život.

- Zahara se iskreno smije, Maddox je divan i velikodušan, a Pax je talentirani fotograf - objasnila je glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije