frizura je postojana

Australke 'padale u nesvijest' kad se Lokin skinuo na bazenu

Lokin
24.02.2016.
u 16:21

Lokin i Slabinac u Australiji imaju brojnu publiku. Održali su čak 11 koncerta i svi su bili puni. Dok se Duško sunčao, Kići je obožavateljica obećala ostaviti bogato nasljedstvo

Odlično je bilo na turneji. Na svakom koncertu bilo je puno žena od 50 do 70. Obećavale su nam brda i doline, možda Kići jedna od njih ostavi nasljedstvo, kažeDuško Lokin (73).

Pjevač je mjesec dana s Kićom Slabincem (71) bio u Australiji. Imali su 11 koncerata i svi su bili puni. Ni jednog ne smeta što u dvoranama nije bilo mlade publike, prenosi 24sata.hr

- Moji obožavatelji su ostarjeli. Zafrkavali su me da ih je pola došlo sa štapovima, a neki čak i u kolicima - rekao je Kićo.

U slobodno vrijeme su pecali, kupali se i obilazili znamenitosti. Lokin je pokazao i odličnu formu. Tajna vitalnosti je u umjerenosti i genetici. Dugo se bavio sportom pa je i danas u dobroj kondiciji. Nekad je trčao, veslao i dizao utege. Bit će, kaže, prvi estradnjak kojem će estetski kirurg ugraditi dvije-tri bore. Dvojac se priprema na ljetnu turneju po Jadranu, a na jesen odlaze u Ameriku i Kanadu.

- Kupio sam neke kožne jakne i cipele. Moram se od publike oprostiti sa stilom - rekao je bećar Kićo, koji se 'bacio' u poduzetničke vode. Lokin već godinama radi kao menadžer pjevačima poput Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa te im organizira turneje, a Kićo će organizirati plesnjake.

- Bit će to povratak u 50. i 60. godine rock glazbe. Ipak sam ja jedan od rijetkih, živućih, hrvatskih autohtonih rokera - kaže Slabinac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije