OTKRIVEN UZROK SMRTI

Avicii počinio samoubojstvo, potvrdila njegova obitelj

26.04.2018.
u 21:05

Obitelj naglašava kako je Tim samo htio pronaći mir te kako nije bio osoba stvorena za ovu vrstu posla. Ističu kako je neizmjerno volio svoje fanove.

U službenoj izjavi obitelji popularnog DJ-a stoji kako Avicii jednostavno "nije više mogao dalje", prenosi Metro.  

- "Naš dragi Tim bio je krhka umjetnička duša koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Bio je perfekcionist koji je konstantno putovao i radio na tim putovanjima, a taj ubrzani način života mu je uzrokovao ogroman stres", stoji u priopćenju.

"Nakon što je prekinuo vlastitu turneju, želio je pronaći ravnotežu u životu kako bi bio sretan i kako bi mogao raditi na onome što je najviše volio - glazbi. Stvarno se borio s mislima o značenju života. Više nije mogao dalje" nastavlja se u izjavi.

Obitelj naglašava kako je Tim samo htio pronaći mir te kako nije bio osoba stvorena za ovu vrstu posla. Ističu kako je neizmjerno volio svoje fanove.

- "Tim, zauvijek ćemo te voljeti. Nedostajat ćeš nam. Osoba koja si bio i tvoja glazba čuvat će sjećanje na tebe. Volimo te. Tvoja obitelj" stoji u službenoj izjavi. 

Podsjetimo, poznati DJ Avicii pronađen je mrtav u Omanu gdje je bio na odmoru sa svojim prijateljima. Policija je odbacila moguću kriminalnu sumnju oko njegove smrti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije