KRALJ ESTRADE

Balkanski šarmer osvanuo k'o od majke rođen na fotki iz 70-ih!

Miranda Cikotić/24sata
13.08.2019.
u 20:00

Najveći šarmer Balkana Zdravko Čolić prije više od pet desetljeća je započeo glazbenu karijeru.

Na Instagram profilu Foto.nostalgija osvanula je fotografija s kraja 70-ih godina prošlog stoljeća na kojoj kralj balkanske estrade Zdravko Čolić pozira u obnaženom izdanju. 

Fotografija na kojoj ima samo 28 godine je pritom opravdala sve epitete koje Čolić već desetljećima nosi. 

 

Zanimljivo je kako ovaj pjevač uspješno drži privatni život od očiju javnosti, ali nedavno se oglasio o jednom incidentu koji je uključivao i njegovu samozatajnu suprugu Aleksandru.

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – izjavio je Čola u jednom intervjuu za medij iz susjedne zemlje.

Svojevrsnom srećom u nesreći smatra to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna i drama je brzo završila.

- Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava što radim. Vjerujem da joj zbog toga može biti samo drago - objasnio je pjevač koji je nedavno proslavio 68. rođendan.

Podsjetimo, pjevač poslijednjih 18 godina živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić. Ona se doduše nikada ne pojavljuje u medijima. Gotovo nitko ne zna kako ona izgleda, a isto vrijedi i za njihove dvije kćeri - Unu i Laru. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?