dobro mu stoji

Baš je iznenadio! Višnjića nikad nismo vidjeli u ovom izdanju, a fanovi su složni oko jednog

Dusko Marusic/PIXSELL
11.08.2020.
u 17:43

Šibenski glumac s hollywoodskom adresom Goran Višnjić oduševio je fanove najnovijom objavom na Instagramu.

Na plaži u dugačkim hlačama i svezanim repom na glavi, 47-godišnji hrvatski glumac Goran Višnjić pozirao je za fanove u ugodnom psećem društvu engleskog buldoga, a fanovima je za oko zapao njegov dosad neviđeni stil frizure.

Naime, Goran nikad nije pokazao kako nosi rajf ili kosu u repu, ali čini se da taj stil itekako može kod njega proći.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Kosa ti izgleda sjajno! - poručila je obožavateljica, a drugi se nadovezao: "Cornwall plaža u kolovozu. Čizme, duge hlače, engleski budlog, sve je tu. Nadam se da ste svi dobro", kazao je pratitelj, a uz brojne komplimente na engleskom pronašli su se poneki i na hrvatskom iz njegovog kraja pa su mu poručili:

"Puno pozdrava iz Tisnog! Godišnji je u punom zamahu", "Divno. U Šibeniku bi se sad preznojavao"...

Podsjetimo, proslavljeni hrvatski glumac s impresivnom inozemnom karijerom, Goran Višnjić pratitelje na Instagramu nedavno je iznenadio najnovijom objavom.

Naime, u seriji ‘The Brides’, koja će se prikazivati na američkom ABC-u, glumit će Drakulu. Serija je novi projekt redatelja megapopularne, no često kritizirane serije ‘Riverdale’, Roberta Aguirre-Sacasa, producenta Grega Berlantija i Warner Brothersa. Zanimljivo je napomenuti da će to biti Višnjićev prvi projekt za tu veliku produkcijsku kuću nakon ‘Hitne službe’. Upravo je to serija u kojoj je, glumeći doktora Luku Kovaca, osvojio srca brojnih Amerikanki. U ‘The Brides’ Goran je Drakula na samrti u dvorcu na Karpatima, dok njegove tri nevjeste, Cleo, Renee i Lily, bježe kako bi zajedno započele novi život. Vijest o novoj seriji i Goranu u ulozi Drakule proširila se stranim medijima pa je o tome, između ostalih, pisao i The Hollywood Reporter.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije