ISKRENA OBJAVA

Ben Affleck priznao da se liječio od alkoholizma

Ben Affleck
Pixsell
15.03.2017.
u 14:50

Sretan sam da imam podršku obitelji i prijatelja, a pogotovo supruge Jennifer, koja mi je pomagala u svemu, i brinula se o našoj djeci dok sam se ja borio s problemima - napisao je Affleck.

Ben Affleck je prošlog tjedna otkrio kako se ipak ne razvodi od supruge Jennifer Garner, a noćas je na svom Facebook profilu priznao kako je prošao tretman liječenja od alkoholizma.

- Odlučio sam priznati da sam se liječio od alkoholizma jer želim naučiti svoju djecu da se ne trebaju sramiti tražiti pomoć, ali i kako bih druge inspirirao da naprave isto. Sretan sam da imam podršku obitelji i prijatelja, a pogotovo supruge Jennifer, koja mi je pomagala u svemu, i brinula se o našoj djeci dok sam se ja borio s problemima - napisao je Affleck.

Glumac je još prije pet godina u intervjuu za Hollywood Reporter kazao kako bi mogao imati problema s alkoholizmom, jer je odrastao uz oca koji je bio alkoholičar. Affleck je tada dodao i kako se "previše zabavlja", budući da je baš tada Oscarom nagrađen njegov film "Argo".
Posljednje dvije godine je osim obiteljskih problema imao i loše poslovne odluke. Fanovi i kritika su sasjekli njegovu ulogu u filmu "Batman protiv Supermana", baš kao i film "Računovođa".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije