po četvrti put

Bernie Ecclestone na pragu 90. godine će postati ponovno tata

03.04.2020.
u 08:44

Bivši vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone u dobi od 89 godina po četvrti put će postati otac.

To je potvrdio u izjavi za švicarski dnevni list Blick. Njegova 44-godišnja supruga Fabiana Flosi je trudna, a par se nalazi u samoizolaciji zbog koronavirusa u svom domu u Sao Paolu u Brazilu.

- Termin porođaja je u ljeto. Nadam se da će dječak brzo naučiti igrati backgammon - rekao je Ecclestone, prenosi Jutarnji.hr. 

Britanski tajkun otac je triju kćeri: Deborah (65), Tamare (35) i Petre (31); ima i petero unučadi, a Fabiana bi mu u srpnju trebala roditi prvog sina.

Iza ovog ekscentričnog biznismena koji je, prema procjenama britanskih medija, 'težak' više od dvije i pol milijarde funti, nalaze se već dva braka.

Prvo je oženio Ivy Bamford, zatim se vjenčao s hrvatskom manekenkom Slavicom Radić, a sada je u braku s direktoricom marketinga Fabianom.

- Kao i svi roditelji imamo samo jednu želju: da se dijete rodi zdravo - rekla je ona za Blick.

Ecclestone, koji će navršiti 90 godina u studenom, ipak nije najstariji otac na svijetu. Rekord drži indijski bivši hrvač i poljoprivrednik Ramjit Raghav koji je postao otac s 96 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije