bujne obline

Bez Photoshopa: Blac Chyna puno toga otkrila u bijelom badiću

Foto: Profimedia
1/3
08.05.2017.
u 16:43

Starleta koja je rodila kćer Dream Renee prije pet mjeseci uživala je s prijateljem u 'morskim radostima'

Blac Chyna (28) s prijateljima je plovila jahtom, a zatim se 'odvažila' i na vožnju jet skijem. Bivša djevojka Roberta Kardashiana, s kojim ima kćer, bila je u jednodijelnom badiću koji joj je isticao bujne obline. 

Fotografije koje su snimili znatiželjni paparazzi 'uhvatile' su raskošnu starletinu guzu. Iako se šuška da je u stražnjicu stavila implantante, Blac Chyna to nikada nije priznala. 

Mnogi su bivšu djevojku Roberta Kardashiana usporedili s Kim Kardashian, čije su paparazzi fotografije nedavno izazvale pravu 'lavinu' komentara.

Na 'fotkama' se vidi da Kim na stražnjici ima celulit, zbog čega je izgubila tisuće pratitelja na Instagramu jer su se, kažu, osjećali 'prevareni' zato što Kim retušira svoje fotografije, piše 24sata.hr. 

Black Chyna, pravog imena Angela Renée White, prije pet mjeseci rodila je kćer Dream Renee, čiji je otac Robert Kardashian. S Robom je nekoliko puta prekidala i mirila se, a trenutno je par razdvojen.

Starleta ima još jedno dijete, sina Kinga Caira (4) s reperom Tygom, koji je kasnije bio u vezi s Robertovom polu-sestrom Kylie Jenner. 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marijan
06:55 10.05.2017.

Odvratna i odurna.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije