NEPREPOZNATLJIVA

Bez šminke i s nekoliko kilograma viška: Kći Donalda Trumpa šokirala izgledom u susjedstvu

Foto: Profimedia
16.07.2019.
u 18:30

Prije nekoliko dana kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany Trump, stigla je u Crnu Goru s dečkom Michaelom Boulosom.

Tiffany Trump pristigla je u Crnu goru te se  smjestila u najskuplji hotel "Regent", u Tivtu. S dečkom Michaelom Boulosom spava u najskupljem apartmanu u kojem je jedno noćenje nekoliko tisuća eura, piše Blic.rs. 

U luci im je usidrena jahta, a većinu dana kći predsjednike Amerike i njezin odabranik provode u hotelu i restoranima. Tijekom boravka, fotoreporteri Blica su ih snimili kako doručkuju u jednom od restorana na vodi. Ona je jela morske plodove, a njezin dragi salatu. Međutim, ono što se primijeti na prvi pogled jest višak kilograma koje je Tiffany nabacila, ali s obzirom na to da nesmetano hoda u kratkoj suknjici i kupaćem kostimu, reklo bi se da je nije briga. 

Fotografije možete pogledati OVDJE. 

Jedan od gostiju restorana navodi da se potpuno normalno ponašaju i u restoranu i na ulici.

– Kao cijeli normalan svijet, šetaju i uživaju na primorju. Nemaju problema pitati prolaznike, ako ih nešto zanima. Stvarno su nas oduševili svojim ponašanjem – rekao je gost jednog restorana koji je par posjetio.

Podsjetimo, u ožujku ove godine Tiffany je posjetila Beograd, a američke porezne obveznike to je stajalo 23.000 dolara (152 tisuće kuna), pisao je portal Quartz.

Navodno je State Department izdvojio toliko novca za "podršku Tiffany Trump na tom putovanju". Predsjednikova uža obitelj, uključujući i Tiffany i ostalu Trumpovu djecu, ima pravo na zaštitu tajnih službi dok su na javnim mjestima, što uključuje putovanja, smještaj i prijevoz agenata koji ih štite. Tiffany je u srpskoj prijestolnici boravila u hotelu Square Nine, a Quartz piše da sobe u tom hotelu stoje od 200 do 1450 dolara za noć.

Navodi se i da je s Trumpovom kćeri bio i njen momak Michael Boulos, a i on je, navodno, bio pod zaštitom tajnih službi. Ono što je neobično u odnosu na njegove prethodnike u Bijeloj kući u modernoj povijesti jest to što aktualni američki predsjednik ima četvero djece, pa su troškovi njihovih putovanja predmet kritika vladinih nadzornika i demokrata. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije