MARIA SHRIVER

Bivša supruga Arnolda Schwarzeneggera šokirala izgledom: 'Što je učinila s licem'

Foto: Profimedia
1/2
27.08.2022.
u 15:59

Bivša supruga glumca Arnolda Schwarzeneggera, Maria Shriver snimljena je u šetnji Los Angelesom bez trunke šminke i u opuštenom izdanju. Maria je uživala u lijepo vremenu, no nakon što su se fotografije proširile društvenim mrežama brojni obožavatelji ostali su iznenađeni njezinim novim, neprirodnim izgledom.

''Što je Maria Shriver učinila svome licu?'', ''Strašno'', ''Bila je tako lijepa'', ''Netko je ovu fotografiju morao fotošopirati'', ''Previše filera'' , ''Wow, ovo kao da nije ona'', ''Nisam ovo očekivala'', samo je dio komentara.

 

 

Inače, televizijska novinarka, nećakinja je predsjednika Johna F. Kennedyja. Maria je bila u braku s glumcem Arnoldom Schwarzeneggerom od kojeg se 2011. godine rastala nakon 25 godina braka u kojem su dobili četvero djece. Razlog razvoda bila je Arnoldova nevjera. Naime, ubrzo nakon što su predali papire za razvod u javnost je došla informacija kako je Arnold imao aferu s njihovom kućnom pomoćnicom koja mu je rodila sina Josepha.

Glumac je svojoj ljubavnici kupio kuću i financijski je brinuo o sinu, a sve to je uspješno skrivao od supruge. Unatoč aferi, Maria je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima te se za posebne prigode i obiteljska slavlja i dalje svi zajedno druže.

Shriver je inače nedavno progovorila o konceptu starenja s brojim stručnjacima, a ove godine predsjedavat će na online summitu pod nazivom ‘Radical Reframing Aging‘, koji uključuje i doprinose slavnih osoba poput Marthe Stewart, Pauline Porizkove, Vanesse Williams, Jamie Lee Curtis, Goldie Hawn i brojne druge zvijezde. -Starenje ne mora značiti da se odričete strasti ili sposobnosti. Možete i dalje živjeti zdrav život, biti angažirani u raznim stvarima i osjećati svrhu i radost u bilo kojoj dobi- kazala je Maria.

U jednom intervjuu podijelila je i sedam zlatnih savjeta kako se nositi s godina, a uključivali su tjelovježbu, prehranu koja uključuje namirnice zdrave za mozak (manje crvenog mesa i loših masnoća, a više voća i povrća), redovitu hidraciju tijekom dana, svjesnu meditaciju, 7 do 9 sati sna dnevno kao i redoviti kontakt s obitelji i prijateljima te aktivnosti koje potiču mozak te polaganje kognitivnih testova kod liječnika.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar uputnik
uputnik
15:18 28.08.2022.

Da niste otkrili,reklo bi se ista Nela Sršen.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije