OBJAVILA FOTKE

Bloom je navršio sedam mjeseci! Šuput pokazala kako su to proslavili

Instagram
17.10.2021.
u 16:11

"Danas naša najveća ljubav slavi sedam mjeseci. Vrijeme je za slavlje", napisala je maja uz seriju fotografija, a ubrzo je skupila više od 10.000 lajkova.

Pjevačica Maja Šuput na društvenim je mrežama objavila nekoliko fotografija na kojima pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom, te otkrila da slave što je dječak napunio sedam mjeseci. 

"Danas naša najveća ljubav slavi sedam mjeseci. Vrijeme je za slavlje", napisala je maja uz seriju fotografija, a ubrzo je skupila više od 10.000 lajkova. 

Foto: Instagram

Maja je pokazala i što su pripremili sinu za rođendan, tortu sa svjećicama na kojoj je na kori za kolače ispisano njegovo ime.  Pratitelji su brzo pohrlili napisati joj gomilu pozitivnih komentara. 

 "Muž vam je zgodan, ali ovog frajera što ste rodili ne može nitko nadmašiti", "Presladak je", "Maleni princ" pisali su joj . 

Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni Bloom na pravom je putu da postane modna ikona.

- Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas - rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku rodila sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije