'RAT' SE NASTAVLJA

Borat je uzvratio Trumpu: 'Ni ja tebe ne smatram smiješnim, ali ipak ti se cijeli svijet smije...'

25.10.2020.
u 13:41

Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a posao će ti trebati nakon 20. siječnja. Razgovarajmo, napisao je legendarni Sacha Baron

Nije mi smiješan. Za mene je on nakaza, rekao je američki predsjednik Donald Trump (74) o Saschi Baronu Cohenu (49), poznatijem kao Boratu, pisali su strani mediji.

Odgovor legendarnog komičara nije trebalo dugo čekati.

- Donald, cijenim besplatnu reklamu za Borata! Priznajem, ni ja tebe ne smatram smiješnim. Ali, ipak ti se cijeli svijet smije. Uvijek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a posao će ti trebati nakon 20. siječnja. Razgovarajmo! - napisao je, javlja Mirror.

Inače, onaj tko pobijedi na američkim predsjedničkim izborima, polaže prisegu 20. siječnja na svečanosti inauguracije u Washingtonu, a Borat je očito uvjeren kako će Trump izgubiti.

Do 'rata' između njih dvojice je došlo nakon što je Boratov novi film doveo Bijelu kuću u neugodnu situaciju. U jednom dijelom filma glumica Maria Bakalova, koja je utjelovila Boratovu kćer, navodno je uspjela ući u Bijelu kuću bez odgovarajuće sigurnosne provjere i bez testa na korona virus. 

- Trump je jako oprezan oko toga koga pušta u Bijelu kuću. Test za Covid nije potreban - daj pet! - napisao je Cohen na Twitteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije