Zvjezdani par

Borisu se i dalje sviđa Doris...

04.07.2020.
u 11:09

Nakon što su krenula šuškanja o prekidu voditeljice i glumice Doris Pinčić (31) i glazbenika Borisa Rogoznice (31), što su na koncu i potvrdili, Zadranin se sada u potpunosti posvetio karijeri.

Iako se već ranije na Instagram profilu javljao pratiteljima i uz gitaru i čašu vina pjevao i čitao njihove komentare te im ispunjavao želje, ovih je dana objavio video u kojemu pjeva pjesmu s posvetom, a priznao je da je pred njim ljeto prepuno nastupa.

- Narudžba pjesama s posvetom. Dragi moji, ovo ljeto mi je izuzetno radno. Praktički idem s nastupa na nastup. Zato vas molim, prilikom narudžbe pjesama da mi se javite minimalno sedam, osam dana prije termina. U inbox mi pošaljite: Kome posvećujete, koju pjesmu, koja je prigoda u pitanju i ostavite odmah svoj broj mob da vam snimku mogu poslati na wapp - napisao je Boris na toj društvenoj mreži i nastavio:

- Za one koji ne znaju (a ima ih) wapp je aplikacija, puni naziv 'Whats app'. Skinite je jer mi je tako najlakše voditi evidenciju kome sam poslao, a kome ne. Eto, ova usluga je besplatna s moje strane a najveći poklon mi je vaše oduševljenje. Veliki pozdrav, ljubim vas i uživajte u današnjoj izvedbi -  pojasnio je.

Ovom objavom, dakako, oduševio je mnoge jer će sada čestitati rođendane svojim najmilijima tako što će im sve najbolje zaželjeti Boris, i to pjesmom.

- Svaka čast, baš lijepo, majstore - poručili su u komentarima i istaknuli kako je Rogoznica dobra duša. Prošlog tjedna glazbenik je nastupao na terasi jednog restorana u Zadru. Dok su gosti jeli i pili Rogoznica ih je zabavljao pjesmama kao što su 'Divno je biti nekome nešto'...

Rogoznica je veliku pozornost privukao i 'lajkanjem' zadnje fotografije uskoro bivše žene uz koju je ona napisala 'S osmijehom kroz dan'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije