RAZDOR U OBITELJI

Braća su se zbilja udaljila, Harry ovo ne može oprostiti Williamu

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.12.2018.
u 20:13

Braća su se počela udaljavati već na početku ljubavne romanse Harryja s Meghan, jer je William tada upozoravao brata da razmisli o vezi s Meghan i da ne srlja.

Britanski prinčevi William i Harry i njihov narušen odnos tema su o kojoj mediji u Velikoj Britaniji pišu zadnjih mjesec dana.  

Osoba koja je unijela pomutnju među braću je američka glumica Meghan Markle koja je udajom za princa Harryja postala vojvotkinja od Sussexa.

Braća su se počela udaljavati već na početku ljubavne romanse Harryja s Meghan, jer je William tada upozoravao brata da razmisli o vezi s Meghan i da ne srlja u taj odnos dok se bolje ne upozna s Meghan. 

Harry nije dobro prihvatio bratove sugestije, a zamjerio je i Williamovoj supruzi Kate što se nije dovoljno potrudila uvesti Meghan u sve tajne kraljevskog života. William i Harry bili su susjedi u  palači Kensington, ali od početka sljedeće godine više neće biti, a uzrok tome su nesuglasice braće kao i nesuglasice između Kate i Meghan. 

Iako se kraljevska obitelj ne želi očitovati o ovome, ove glasine još jednom su se pokazale istinitima jučer na božićnom druženju humanitarne zaklade koju su braća pokrenula, a u vođenju zaklade pridružile su im se i supruge.

Naime, na druženju su se pojavili samo Harry i Meghan, a Kate i William nisu došli baš zbog neslaganja s njima, piše Daily Mail.

Upravo zbog toga Meghan i Harry sele iz palače iako je službena verzija da u stanu u palači nemaju dovoljno mjesta a očekuju prinovu te će u Frogmore Cottageu u Windsoru imati više prostora. 

Izvori bliski palači kažu kako  Harry ne dopušta nikome da kritizira njegovu suprugu, pa tako ni bratu Williamu što je dovelo do udaljavanja braće i njihovih obitelji.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije