kraj braka?

Brad je Angelinu varao s muškarcima i ženama?

'Brad Pitt and Angelina Jolie arriving at the 84th Annual Academy Awards, held at the Kodak Theatre in Los Angeles, CA, USA on February 26, 2012.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/6
20.12.2015.
u 11:17

Tabloid National Enquirer tvrdi da posjeduje brakorazvodne dokumente najslavnijeg holivudskog para. Jedan drugog, navodno, okrivljuju za preljub

Novi broj tabloida National Enquirer donosi eksplozivnu priču u razvodu Brada Pitta(52) i Angeline Jolie (40). National, koji je prvi saznao o HIV pozitivnom Charlieju Sheenu, tvrdi da posjeduje papire za razvod slavnog para.

Kao razlog mogućem kraju braka navode preljub, s obje strane. Angelina je, navodno, nakon žestoke svađe s Bradom početkom prosinca otišla u Kambodžu te sa sobom odvela njihovo šestero djece. 

Brad je kasnije, također, došao, kako bi ju suočio s navodnim dokazima da ga vara. Angelina, također, ima dokaze da ju je Brad varao sa ženama i s muškarcima. 

Par zajedno 'vrijedi' 480 milijuna dolara, stoga bi moguća brakorazvodna parnica mogla biti paklena zbog podjele imovine, ali i zbog skrbništva nad njihovo šestero djece. 

Šuškanja o velikim problemima u braku 'Brangeline' kolaju već nekoliko mjeseci, a sve je kulminiralo kada je par zajedno napravio film o propasti jedne ljubavne veze, u režiji Angeline 'By The Sea'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije